Är du en av årets vinnare av FN:s prestigefyllda pris för Globala målen?

Är du en av årets vinnare av FN:s prestigefyllda pris för Globala målen?

Föreställ dig en värld som är säker, rättvis och på rätt spår för att uppnå Globala målen. Bara fantasin sätter gränserna och genom att använda vår kreativitet och mångfald kan vi skapa en framtid där alla kan trivas i harmoni med planeten.

Det är därför som FN:s SDG Action Campaign anordnar 2023 SDG Action Awards för att lyfta och hylla initiativ och individer som mobiliserar, inspirerar och kopplar samman människor i arbetet mot en bättre värld.

Vi söker efter initiativ och personer som förvandlar passivitet till handling, utnyttjar kreativitetens kraft för att inspirera, vänder splittring till enighet och visar att makten att skapa en bättre värld finns i våra händer.

SDG Action Awards prisceremoni sker under sommaren 2023.

Missa inte chansen att synas på en global scen, få erkännande för ditt engagemang i hållbarhetsfrågor och anslut dig till ett globalt nätverk av människor som brinner för hållbar utveckling. Ansökningar och nomineringar kan lämnas in fram till och med 30 april 2023.

För att skicka in bidrag och läsa mer om #UNSDGActionAwards, besök: http://sdgactionawards.org och ansök på http://bit.ly/ApplySDGAwards.

Dagens utmaningar sträcker sig bortom en enskild person, regering eller land. Det betyder inte att vi som individer är maktlösa – utan bara att vi är starkare tillsammans. Vi behöver agera nu, från lokalt till globalt och på varje plats däremellan.

Kategorierna för 2023 SDG Action Awards:

  • MOBILISERA: Initiativ som förvandlar passivitet till handling genom att mobilisera hundratusentals – eller till och med miljontals – individer att agera för Globala målen. Läs om förra årets vinnare: SUPvivors say NO MORE – Ecuador.
  • INSPIRERA: Initiativ som utnyttjar kreativitetens kraft för att inspirera till positiv förändring och förändra beteenden för att nå Globala målen. Läs om förra årets vinnare: The Masungi Story.
  • FÖRENA: Initiativ som skapar samarbeten mellan olika sektorer och partner – från medborgare till institutioner – för att påskynda framsteg av Globala målen. Läs om förra årets vinnare: CyprusInno.
  • ELDSJÄLAR: Enastående individer som visar att makten finns i våra egna händer att skapa positiv förändring. Läs om förra årets vinnare: Srishti Bakshi.
  • Spana även in SDG Action Awards alumner


Dela i sociala medier!
Klicka för att twittra | Twitter | LinkedIn | Facebook | Instagram | Media Kit

 


Om UN SDG Action Awards

SDG Action Awards söker initiativ och individer som mobiliserar, inspirerar och kopplar samman människor för att driva positiv förändring mot Globala målen. Över 3 000 ansökningar och nomineringar tas emot årligen från över 150 länder. En teknisk granskningsprocess väljer ut finalisterna och vinnarna koras av domare i en högnivåpanel bestående av ledare tvärs över sektorer och geografier. Vinnare och finalister avslöjas under SDG Action Awards-ceremoni sommaren 2023 med global synlighet.

Om FN:s SDG Action Campaign

FN:s kampanj för handling mot Globala målen är ett speciellt initiativ av FN:s generalsekreterare tillsammans med FN:s utvecklingsprogram (UNDP). Initiativets mandat är att ANSLUTA, MOBILISERA och INSPIRERA människor och organisationer till att vidta åtgärder för Globala målen.

×

Vi tar gärna emot dina synpunkter och tips på hur vi kan göra sidan ännu bättre!

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Du kan läsa mer i vår policy gällande cookies.