Digital festival förenar människor för Globala målen!

Digital festival förenar människor för Globala målen!

Det är dags för den femte upplagan av SDG Global Festival of Action, festivalen som förenar människor från hela världen för att utbyta kunskap och utveckla lösningar för Globala målen. Med anledning av pandemin kommer festivalen att hållas digitalt, vilket gör det möjligt att samla tusentals engagerade individer, beslutsfattare och experter från hela världen.

Den 25-26 mars samlas världen under ett virtuellt tak för att öka takten i genomförandet av de Globala målen. Den femte upplagan av SDG Global Festival of Action, som anordnas av UNDP och SDG Action Campaign, hittar nya sätt att inspirera, mobilisera och koppla ihop människor och organisationer från jordens alla hörn. Det som förenar alla deltagare är viljan att bidra till en mer hållbar värld.

Med anledning av pandemin kommer festivalen att hållas i ett dynamiskt virtuellt utrymme med sex olika scener. Scenerna kommer att fyllas av ett fullspäckat program med inspirationsföredrag, föreställningar, interaktiva workshops, utställningar och en mötesplattform som kopplar ihop människor med ledare inom politiken, näringslivet och civilsamhället. Och sist men inte minst så hålls SDG Action Awards Ceremony för att hylla de initiativ som tar oss närmare att uppnå Globala målen.

Ta chansen att lära dig mer, utbyta kunskap och utveckla idéer och lösningar tillsammans med tusentals inspirerande och nyfikna människor från hela världen. Läs mer och säkra din plats här!

×

Vi tar gärna emot dina synpunkter och tips på hur vi kan göra sidan ännu bättre!

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Du kan läsa mer i vår policy gällande cookies.