Global Goals Week

Global Goals Week

Det har gått tre år sedan världens ledare antog världens mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling – Globala målen. De 17 målen och 169 delmålen har tagits fram för att uppnå social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet till år 2030. I alla länder. För alla människor.

Global Goals Week är till för att fira att vi genom Globala målen har en gemensam karta för en bättre framtid och förena världen genom kreativa och innovativa lösningar för hållbar utveckling. För om vi ska nå Globala målen så måste alla hjälpa till – även du!


Nu är det dags att accelerera arbetet med Globala målen!

Vi är på rätt väg och världen blir bättre. Visste du till exempel att andelen människor som lever i extrem fattigdom har halverats under de senaste decennierna? Och att lika många flickor som pojkar nu börjar skolan? Men många utmaningar kvarstår för att säkerställa värdiga och hälsosamma liv för alla människor i världen samtidigt som vi värnar om jordens resurser. Därför är det nu dags att accelerera arbetet för Globala målen – och du kan vara med genom att #BliMålmedveten!


Vad kan just du göra för hållbar utveckling?

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något för att Globala målen ska bli verklighet. Var med och fira Global Goals Week genom att lära dig lite mer om Globala målen, svara på frågor om ditt liv och dina värderingar, för att sedan få en personlig att-göra-lista med konkreta tips på vad just du kan göra för att bidra och #BliMålmedveten!

Gör testet här!

Följ oss gärna på sociala medier och dela våra inlägg under veckan så att så många som möjligt får kunskap om Globala målen och bidrar till att de blir verklighet!

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Du kan läsa mer i vår policy gällande cookies.