UNDP:s populära bok “Blir världen bättre?” har blivit digital!

UNDP:s populära bok “Blir världen bättre?” har blivit digital!

Blir världen bättre? Det är en fråga med många svar. Många av oss lever längre, friskare och rikare liv. Men vårt sätt att leva utsätter planeten för stor press och krig och konflikter skakar vår värld.

I en tid då information sprids snabbare än någonsin är det viktigt med en nyanserad världsbild som bygger på fakta. Den nya versionen av “Blir världen bättre?” är en digital kunskapsplattform som på ett interaktivt sätt beskriver hur världen utvecklats historiskt.

Genom visuell presentation av fakta och statistik gör plattformen det enklare att förstå den värld vi lever i – och kanske komma lite närmare svaret på frågan: Blir välden bättre?

För att fira lanseringen av “Blir världen bättre?” bjuder UNDP Sverige in elever, lärare, partners och beslutsfattare till ett event på Norra Latin den 24 mars.

Eventet leds av skådespelerskan och programledaren Clara Henry som samtalar om globala frågor tillsammans med inbjudna gäster. Ni får också chansen att testa den digitala “Blir världen bättre?” först av alla.

Talare

Matilda Ernkrans, minister för internationellt utvecklingssamarbete

Noura Berrouba, ordförande på LSU

Victor Galaz, biträdande chef på Stockholm Resilience Centre

Sara Kappelmark, operativ chef på Norrsken Foundation

Säkra din plats på lanseringen nu!

“Blir världen bättre?” har utvecklats av UNDP Sverige med stöd av Sida.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Du kan läsa mer i vår policy gällande cookies.